Wednesday, 21 December 2011

lalala ~ ( ^ __ ^ )

uhuhhu ~ adduiy , pnat nya keja baru 2 ary blum lge 1 bulan ...
cam mna lha klu sda b'bulan2x niey ... paa lha jdi sma kaki quw
ahahah ... tp Alhamdulillah lha dpat jugak keja akhirnya , ada gak duit poket aq .. :)

Friday, 16 December 2011

adduiy ... apa yg aku daa buat niey ... emm bingung aku ...
heee , :P what have i done on my blog ... aiyya ...

bingung !!

bosannya .. emm x taw mw buat apa ...
nak ckap apa pun x taw ... ehehehe !
mcm niey kha org yg d landa kebosanan ??
uhuhuhuhh !! aq pun sebenarnya tak taw apa 
yang aq sdang ingin smpaikan ... aq just tulis ikut suka aty aq je niey ..
aiyya , bingung jgak klu mcm niey trus ...
p/s : sedang merepek .. :)

kesedaran melanda diri ...

yaAllah , sedihnya bila baca kisah orang lain yang tak brapa baek kisah kehidupannya ...
aku ingt aku sorang je yang tak b'nasib baek , rupanya ada lagi orang di luar sna yang hidup
dalam kesusahan , hidup dalam kesedihan , kesakitan and bnyak lge ...
ada sorang kwan yang b tw aku , "tak semestinya hidup engkau je yang susah kat dunia nie ...
ingt ada org di luar sana yang hidup lebih merana dan kesusahan" ...
wahai sahabatku .. tak kan ku lupa pesan mu kepada ku .. :)
yaAllah , ringan kan lha semua beban yang di tanggung oleh semua hamba2 mu ini ,
berikanlah kami ketenangan dalam hidup dan berikanlah lha kami kesempatan untuk hidup lebih
panjang agar senang untuk kami mendekatkan diri denganMu yaAllah ...
Amin yaRabbal Alamin .... ( ^_^ ) <3 <3 <3

Wednesday, 14 December 2011

uhuhuh ... siall ehh , knp lh fb niey bleh sent yg bkan2 ... hope aq x kena lh benda2 mcm niey ...
buat malu jak klu org laen tgok ... eii , jijik nyer tgok benda tuw .. 

Tuesday, 13 December 2011

MERDEKA !!

ermm , akhirnya tiba juak saat yang ditunggu2 ...
yes yes yes , akhirnya merdeka juak aku daripada spm !!
urm , tp blum tw result lge , so makna nya blum merdeka sangat lha ...
ehehehe , harap2 lha result tak cukup2 mkan jak ..
harap2 result quw bleh gempak & cemerlang mcm org lain ... 
i hope so !! AMIN !!! ( ^_^ )

Sunday, 11 December 2011

menaTap !ndahnya senyuman d! wajahmu ..
membuaT quw terd!am dan terpaku ...
mengerT! akan had!rnya c!nta ter!ndah saaT kw peluk mesra tubuh quw ...
banyak kaTa , yang tak mampu quw ungkapkn kepada d!r! muw ...
aqw !ng!n engkaw slalu had!r dan teman! aqw ...
d!seT!ap langkah yang meyak!n! quw kw terc!pta untuk quw ....
sepanjang h!dup quw !! ...